Numele asociatiei: FIRME ASOCIATIA FLY FISHING CLUB SIBIU

Sediu: Str. Eroilor nr 38 sc. B, ap. 2, Sibiu, Romania

Cod fiscal: 27997340

Telefon: +40 745 804 295

Email: office@flyfishingclubsibiu.ro

Termeni si conditii de utilizare a website-ului https://flyfishingclubsibiu.ro/.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Asociația Fly Fishing Club Sibiu pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website. Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile. Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Asociația Fly Fishing Club Sibiu nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Asociația Fly Fishing Club Sibiu isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment. fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

CE SERVICII VOR FI PLATITE ONLINE CU CARDUL
Obiectivul de activitate Asociația Fly Fishing Club Sibiu include si comercializarea de permise de pescuit online.

LIVRARE
Biletele se trimit pe adresa de email de pe care s-a realizat comanda, în maxim 3 zile lucrătoare (de obicei in cateva ore sau chiar minute).

POLITICA DE RETUR/ANULARE
Retur/anulare doar dacă s-au tipărit date eronate, din motive neimputabile nouă (adică dacă pescarul ne-a comunicat un nume greșit nu e vina noastră).