FFCS Home2023-12-04T08:03:27+00:00
Loading...

Respectand urmatoarele valori:

Respect

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.s.

Passion

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa contribuim cu experienta, participarea si resursele noastre pentru a sustine dezvoltarea durabila a ecosistemelor din gestiune. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa fim membrii in Flyfishing Club Sibiu, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.

Integrity

We are honest, open and always try to do the right thing. We maintain objectivity in every interaction. We keep our word and react to unethical and unprofessional behavior.

Learning

We are eager to learn new things and we have to learn fast. We admit our mistakes and learn from our experiences. We share knowledge, best practices and innovate. We remain open to change and embrace it in a way that encourages collaboration and adaptability.

Vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către cauza noastră?

  1. Completează formularul la accesând acest link.
  2. Trimite-l pe adresa office@flyfishingclubsibiu.ro până, cel târziu, în data de 10 Mai 2023 – astfel încât echipa noastră să aibă timpul necesar procesării formularului.

Dacă ai o firmă plătitoare de impozit pe profit și ne împărtășești valorile și principiile, atunci direcționează 20% către ASOCIATIA FLY FISHING CLUB SIBIU. Contribuția ta ajută comunitatea să rămână independentă, activă și puternică, indiferent de cei care vin la guvernare.

 

Descarcă contractul de sponsorizare, completează-l și trimite-l pe adresaoffice@flyfishingclubsibiu.ro. Plata trebuie făcută până pe 31 decembrie 2023. Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Dacă nu ai timp să descarci contractul, dar totuși dorești să ne susții cu o donație unică sau lunară, o poți face aici.

Îți mulțumim pentru implicarea ta!

***

Donațiile online sunt sigure.

Dacă vrei să contribui prin transfer bancar, mai jos regăsești contul nostru.

Titular
ASOCIATIA FLY FISHING CLUB SIBIU

IBAN
RO34BTRLRONCRT0398935601

Valuta
RON

Swift
BTRLRO22

Contribui și tu la popularea apelor?
Donează cât dorești
Donează 15 lei pe lună
Descarcă contractul și direcționează 20% din impozitul pe profit către Fly Fishing Club Sibiu.
Descarcă contractul
Descarcă formularul 230

Latest Activities

Title

Go to Top