Politica confidentialitate2022-02-28T10:20:03+00:00

Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”).

O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de listă, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată Câteva Exemple De Date Cu Caracter Personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința cuiva;
  • adresa de e-mail (inclusiv adresele de tipul office@flyfishingclubsibiu.ro );
  • numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
  • un IP;
  • un cookie ID;
  • silueta cuiva din înregistrările CCTV;
  • un număr de înmatriculare al unei mașini;

Informațiile Pe Care Le Colectăm

https://flyfishingclubsibiu.ro/ utilizează formulare prin care poți comanda produse de la noi, îți poți face cont, poți să ne contactezi pe pagina https://flyfishingclubsibiu.ro/contact/, ori te poți înregistra la newsletterele informative https://flyfishingclubsibiu.ro/

Mai Jos Am Detaliat Toate Tipurile De Date Pe Care Le Colectăm Și Cum Le Folosim Ulterior:

  • Informații comenzi: istoric comenzi, track comandă
  • Relații cu clientul

Când contactați serviciul clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați, dacă este cazul. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, care comandă nu v-a mulțumit sau dacă la livrare existau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ați contactat, datele personale pot varia. Pe masură ce vrem să îmbunătățim serviciile noastre pentru dvs., stocăm comunicarea în backend-ul paginii web. În acest fel, veți primi un răspuns rapid și mulțumitor.

  • Categorii de date cu caracter personal: Date de comunicare și alte informații

Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comanda dvs. și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului).
Dar este, de asemenea, în interesul nostru de afaceri să vă oferim cea mai bună experiență de câștig (interes legitim).

  • Procesul de primire livrare comandă

După plasarea comenzii, anumite procese rulează în fundal, pentru a vă trimite comanda avem nevoie de datele dvs. cu carater personal

  • Date de comunicare
  • Informații despre dispozitiv
  • Informații despre comandă
  • Alte informații
  • Datele de facturare / firmă

În cazul în care ne-ați furnizat datele companiei unde sunteți asociat, angajat, titular ori administrator, cum ar fi C.N.P. (la P.F.A./I.I.), C.U.I., Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului companiei, contul bancar, numele băncii, numele și funcția reprezentantului legal, vom utiliza aceste date pentru a încheia contracte prealabil convenite cu dvs.;

  • Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ați fost de acord să le colectăm, vom colecta detalii despre browser-ul folosit, adresa IP, despre dispozitiv, cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, identificatorii unici ai dispozitivului și informații despre rețeaua mobilă, inclusiv numărul de telefon. Folosim aceste date pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dvs. să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați;

Identificatorii unici ai dispozitivului (denumiti uneori ID universal unic sau UUID) reprezintă un șir de caractere integrat de producător într-un dispozitiv. Acesta poate fi utilizat pentru a identifica dispozitivul în mod exact (de exemplu, numarul IMEI al unui telefon mobil). Diverșii identificatori de dispozitiv diferă din mai multe puncte de vedere: valabilitate, dacă pot sau nu să fie resetați de utilizatori și modul în care pot fi accesați. Un anumit dispozitiv poate avea mai mulți identificatori unici diferiți. Identificatorii unici de dispozitiv pot fi utilizați în diverse scopuri, inclusiv pentru securitate și pentru a detecta fraudele, pentru a sincroniza serviciile, de exemplu, mesajele primite pe adresa de e-mail a unui utilizator, pentru a reține preferințele utilizatorului și pentru a difuza reclame relevante.

Vom Mai Putea Utiliza:

  • Memoria cache pentru datele aplicațiilor

O memorie cache pentru datele aplicației este un depozit de date de pe un dispozitiv. Poate, de exemplu, să permită unei aplicații web să ruleze fără conexiune la internet și poate îmbunătăți performanța aplicației permițând încărcarea mai rapidă a conținutului.

  • Stocarea datelor de pe web prin browser

Stocarea datelor de pe web prin browser permite site-urilor să stocheze date într-un browser de pe dispozitiv. Când este folosită în modul „stocare locală”, funcția permite salvarea datelor între sesiuni (de exemplu, pentru ca datele să poată fi recuperate și după închiderea și redeschiderea browserului). O tehnologie care permite stocarea datelor de pe web este HTML 5.

  • Cookie-urile și tehnologiile similare

Politica de cookie-uri este detaliată într-o secțiune separată, pe prezenta pagină.

  • Dispozitiv

Un dispozitiv este un computer care poate fi folosit pentru a accesa website-ul și serviciile noastre. De exemplu, un dispozitiv poate fi un computer, o tabletă, un smartphone, sau orice alt aparat electronic dotat cu capacități necesare unui browser și care se conectează la internet.

  • Antetul HTTP sursă

Antetul HTTP sursă condvs. Informațiile transmise de un browser web unei pagini web de destinație, de obicei, când dați clic pe un link către respectiva pagina web. Antetul HTTP sursă condvs. adresa URL a ultimei pagini web accesate de browserul respectiv.

  • Informații care nu sunt de identificare personală

Acestea constituie informații înregistrate cu privire la utilizatori, astfel încât să nu mai reflecte și să nu mai facă trimitere la un utilizator ce poate fi identificat în mod individual.

  • Informații personale delicate

Aceasta este o categorie specială de informații personale, asociate cu informații medicale confidențiale, cu originea rasială sau etnică, cu convingerile politice sau religioase sau cu orientarea sexuală.

  • Jurnale de server

La fel ca în cazul majorității site-urilor web, serverele noastre înregistrează în mod automat solicitările de pagini efectuate când un utilizator accesează site-urile noastre web. Aceste „jurnale de server” includ, de obicei, solicitarea dvs. web, adresa IP, tipul de browser, limba browser-ului, data și ora solicitării și unul sau mai multe cookie-uri care pot identifica în mod precis browser-ul dvs.

  • Sumar

Nu sunteti obligat să ne furnizați niciun fel de date, ci totul ține strict de opțiunea dvs., însă este important să înțelegeți că fără ele relaționarea dvs. cu noi poate fi limitată, și că anumite părți din website este posibil să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu vă putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ați putea fi interesat. La rândul nostru, enumerarea celor de mai sus nu incumbă colectarea obligatorie a tuturor acestor date, ci este posibil să colectăm doar o parte dintre ele, în funcție de opțiunile dvs. în relaționarea cu noi.

MARKETING

  • Publicitate

Vă vom trimite un e-mail pentru a vă oferi cupoane, reduceri și promoții, pentru a efectua sondaje de opinie și studii pentru a ne îmbunătăți serviciile. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la [https://flyfishingclubsibiu.ro/contact/] dacă doriți să obiectați în legatură cu prelucrarea datelor dvs. în scop publicitar sau pentru informații suplimentare cu privire la această întrebare.

  • Marketing prin e-mail

Ne dorim să prevenim buletinele informative generice și măsurile de marketing neoperate. Prin urmare, vom selecta tranzacțiile care se potrivesc intereselor dvs. și va vom contacta daca credem ca informațiile ar putea să vă fie de ajutor. Puteți contesta prelucrarea ulterioara a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la [https://flyfishingclubsibiu.ro/contact/] dacă doriți să obiectați în legatură cu prelucrarea datelor dvs. în scop publicitar sau pentru informații suplimentare cu privire la această întrebare.

  • Fuziune și achiziție, schimbare de proprietate

De asemenea, vrem să vă informăm că, în cazul unei fuziuni cu sau achiziționarea de către o altă societate, vom dezvălui informații societății respective. Vom cere societății să respecte reglementările legale privind protecția datelor.

  • Alte informații

Dacă decideți în mod voluntar să împărtășiți informații care depășesc informațiile obligatorii, suntem, desigur, bucuroși. În acest fel, putem continua să îmbunătățim serviciul nostru. Acestea sunt date pe care le furnizați în mod voluntar atunci când utilizați site-ul nostru web, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme).

  • Evaluarea calității

Pentru a vă oferi servicii în permanență mai bune, evaluăm în mod regulat succesul sau cauzele potențiale ale măsurilor de marketing nereușite. Pentru aceasta, analizăm, de exemplu, dacă buletinele noastre de știri sunt deschise, iar conținutul este de asemenea ales.

Către cine se transferă aceste informații

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a te asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

Vom Transmite Datele Tale Personale, Acolo Unde Este Strict Necesar, Pe Baza Nevoii De Cunoaștere, Câtre Următoarele Categorii De Terți:

  • companiile care ne furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi:
  1. agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale și cele care administrează site-ul https://flyfishingclubsibiu.ro/;
  2. servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile https://flyfishingclubsibiu.ro/;
  3. agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing, suport clienți sau activități de vânzare în numele nostru), strict pentru https://flyfishingclubsibiu.ro/;
  4. furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.
  • Furnizor extern de servicii – Sprijină operațiunile noastre de furnizarea de soluții IT și infrastructura sau securitatea operațiunilor noastre comerciale, cum ar fi identificarea și rezolvarea disfuncționalităților.
  • alte părți, cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații ți alți consultanți externi, a căror activitate implică necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obligă să facem aceasta dezvăluire.

De asemenea, vom dezvălui datele tale personale unor terțe părți (daca ne dai consimtamantul tău pentru aceasta dezvaluire):

  • Către persoane care demonstrează că acționează legal în numele tau;
  • Acolo unde este în interesul legitim al  https://flyfishingclubsibiu.ro/ să administreze, să crească și să își dezvolte afacerea
  • Dacă vindem afacerea sau părți din aceasta, am putea dezvălui datele tale personale către cumpărătorul potențial al afacerii ori părților sale, având în vedere necesitatea de a menține continuitatea afacerii.

Dacă https://flyfishingclubsibiu.ro/ ori o parte substanțială a bunurilor sale sunt achiziționate de o terță parte, caz în care datele cu caracter personal prelucrate de https://flyfishingclubsibiu.ro/ vor face parte din proprietățile transferate

Dacă suntem obligați prin lege să dezvăluim un anumit tip de informație, în cazul unor solicitări legale a funcționarilor guvernamentali, ori în situația în care suntem obligați să respectăm cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.

Pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța https://flyfishingclubsibiu.ro/, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acești destinatari (inclusiv afiliații noștri) pot folosi datele tale în țări care nu fac parte din Spațiul Economic European. Consultați dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.

Restricții cu privire la utilizarea informațiilor de către terțti

Orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. Personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvaluirea nu este decizia noastră.
Cu excepția situațiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvălui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fără a obține consimțământul tău.

Ce drepturi ai, ca utilizator al site-ului?

Acestea Sunt Drepturile Dvs., În Contextul Colectării De Către Noi Și Prelucrării Datelor Ce Vă Aparțin

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele dvs.;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs.;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs.;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dvs.;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dvs.;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale către dvs. sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dvs., către organele abilitate;
  • Dreptul de a vă retrage acordul.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute, și există excepții de la acestea, în condiții bine determinate. Pentru orice întrebaăi, vă rugăm să ne contactați trimitând un email.

Informații De Contact

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la adresa următoare:
[https://flyfishingclubsibiu.ro/]

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.

Dacă nu ești mulțumit de răspunsul nostru, poți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrări Datelor cu Caracter Personal.
Poți găsi mai multe informații despre procesul de la
http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor.

Ultimele activități

Mai jos puteti gasi o parte din activitatile noastre:

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top